NONKIS TRAVEL AGENCY AB - NÄR DET GÄLLER THAILAND!


Gå till innehållet

Huvudmeny:


Om NONKIS


OM NONKIS TRAVEL AGENCY
Vi säljer flygbiljetter till Asien och har som specialitet Thailand. Vi anlitar i första hand Thai Airways som leverantör till våra resor.
Vi månar nämligen om våra resenärers bekvämlighet och väljer bort bolag som går stora omvägar med jobbiga byten och långa väntetider.
Thai Airways flyger direkt från Stockholm eller Köpenhamn till Bangkok utan mellanlandning och har förstklassig service. Vi bokar naturligtvis även anslutningsflyg, både från andra orter i Sverige och till en rad olika resmål i Thailand utöver Bangkok.
Vi plockar tillsammans fram den bästa resekombinationen för dig. Maila oss med din förfrågan så får du en offert från oss inom kort.
Våra bokningsregler och rese/försäljningsvillkorvillkor är enkla. Du kan preliminärboka din resa utan kostnad och betala och göra klart biljetten först när det börjar närma sig avfärd och du är säker på att du verkligen vill iväg. Under tiden kan du fritt ändra datum och även avboka om det skulle vara så. Det kostar ingenting. Resebyrån är inte ansvarig för någon form av tidtabellsändring och inte heller skyldig att meddela dig om en ändring av flygtid skulle uppstå så var noga att kolla din länk till din elektronbiljett som du alltid får av oss när du är ute på resa. Där finns alla eventuella ändringar om avgångstider eller inställda flighter. Betalning av flygbiljett bokad av oss innebär att du godkänner ovanstående rese/försäljningsvillkor.

Resebyrån är heller inte ansvarig för följder eller kostnader orsakat av fel i namn på bokning eller flygbiljett. Vi skickar alltid ut bokningsbekräftelse och kunden ansvarar för att kontrollera denna och meddela resebyrån inom 24 timmar om namn är fel eller felstavat.

Har förskottsbetalning vid bokning gjorts så utgår det en avgift per biljett om 500:- i avbokningskostnad i det fall biljetterna inte hunnit skrivas ut.

Har biljetterna skrivits ut gäller flygbolagens regler om eventuell återbetalning. Skulle det efter ombokning av datum av icke utskrivna biljetter till billigare resa än ursprungsbokningen uppstå ett överskott till kundens fördel så återbetalas inte detta överskott. I stället erbjuds kunden ett tillgodokvitto, giltigt i ett år.   Inbetalning i förskott innebär att du godkänner dessa avbokningsregler och kostnader.

 

 




 

 



 

Huvudsidan | Om NONKIS | Thailand | Bloggen | Kontakta oss | Webbkarta


Copyright © SajberNet.se 2008 för NONKIS TRAVEL AGENCY AB - Företaget innehar F-skatt | info@nonkistravel.se

Tillbaka till innehållet | Tillbaka till huvudmenyn